Resim Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Onur Karaalioğlu’nun “dekonstrüksiyon” Başlıklı Desen Sergisi
Resim Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Onur Karaalioğlu’nun “Dekonstrüksiyon” Başlıklı Desen Sergisi

Resim Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Onur Karaalioğlu’nun “Dekonstrüksiyon” başlıklı desen sergisi 15 Ağustos 2022 tarihinde açılıyor.

Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Onur Karaalioğlu’nun “Dekonstrüksiyon” başlıklı desen sergisi Yalova Kent Müzesi Sanat Galerisi’nde izlenebilir.

Kaos kavramını, insanın psikolojik gerilimini de ifade edebilecek figürler üzerinden değerlendiren sanatçı, insan figürünün karmaşık yapısını kaosun başlangıç noktası olarak kabul ederek, füzen tekniğiyle oluşturduğu desenler vasıtasıyla karmaşanın özüne dönük sorunları gündeme getirmektedir.

Açılışı 15 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak Desen Sergisi, 25 Ağustos 2022 tarihe kadar ziyaret edilebilecek.