Önder Caymaz'ın “ın Fantasia” İsimli Kişisel Sergisi 21 Şubat 2022’de Ziyarete Açılıyor.
Önder Caymaz'ın “In fantasia” isimli kişisel sergisi 21 Şubat 2022’de ziyarete açılıyor.

Sakarya Üniversitesi Resim Bölümü Yüksek Lisans öğrencisi Önder Caymaz zamanın derinliklerinde gezinirken oluşturduğu heterotopyalarda yok yerlerin, zamansız zamanların arasında bağdaşmaz bağlar kurar. Bilinç dışının yansıması olarak varlığını sürdürdüğü çalışmalarında yeni bağları keşfetmeye olanak tanır. “In fantasia” mekân, zaman ve nesne perspektifinde konum ve durumları yeniden düşünmeye davet ediyor. Açılışı 21 Şubat 2022 Pazartesi saat 15.00’te gerçekleşecek olan sergi, 25 Şubat 2022 tarihine kadar sanatseverler tarafından Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sanat Galerisinde ziyaret edilebilir.