Seramik ve Cam Bölümü Mezuniyet Sergisi Açıldı!
Seramik ve Cam bölümü mezuniyet sergisi açıldı!

Seramik ve cam bölümü mezuniyet sergisi açıldı!

Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nin Pandemi sonrası ilk büyük Mezuniyet Sergisi 06.06.2022 tarihinde Fakültenin Sanat Galerisi’nde, bütün katlarında ve atölyelerde açıldı. Açılışı Fakülte Dekanı Prof. Dr. Tahsin Turgay, Rektör yardımcısı Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç, Dekan yardımcıları Doç. M. Hülya Doğru (Geleneksel Türk Sanatları Bölüm Başkanı) ve Dr. Öğr. Üyesi Dicle Öney, Seramik ve Cam Bölüm Başkanı Prof. Buket Acartürk, Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Bilgen Aydın Sevim, Resim Bölüm Başkanı Onur Karaalioğlu ve Mimarlık Bölüm Başkanı İsmail Hakkı Demir tarafından gerçekleştirilen sergi, öğrenci ve ziyaretçilerden oluşan büyük bir grup tarafından gezildi. Sergi 30.07.2022 tarihine kadar ziyaretçilere açıktır.