Ana Sayfa
Duyurular
Arş. Gör. M. Emrah Özaras’ın "morphè/amorphè" İsimli Kişisel Resim Sergisi, 10 Ekim'de Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sergi Salonunda Sanatseverler İle Buluşuyor.
Arş. Gör. M. Emrah Özaras’ın

Arş. Gör. M. Emrah Özaras’ın "Morphè/Amorphè" isimli Kişisel Resim Sergisi, 10 Ekim'de Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sergi Salonunda sanatseverler ile buluşuyor.

Resim sanatçısı ve akademisyen olan M. Emrah Özaras, son beş yıldır dijital ve yağlıboya resim alanlarında birçok karma sergiye katılmıştır. Biçim/biçimsizlik anlamına gelen Morphè/Amorphè, sanatçının hem uğraştığı başlıca sanatsal ilkeye işaret etmekte hem de ikili kullanımıyla kavramsal olarak arada kalmışlığı temsil etmektedir. Bu aradalık durumu sanatçının eserlerinde ortaya çıkan “biçim”lerin anlama yakınlığı ve uzaklığı açısından önem arz etmektedir. 

Daha önce bir kişisel sergisi bulunan sanatçı, biçimsel ve özsel olarak var olmakta ya da yok olmakta olanın aradalığını betimlemeye çalıştığı on dört adet imgesel yağlıboya kompozisyondan oluşan “Morphè/Amorphè” isimli 2. kişisel sergisini 10-16 Ekim 2022 tarihleri arasında, Sakarya Üniversitesi, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sergi Salonunda seyircilerine sunuyor.

Açılış:  10 Ekim 2022, Saat: 12:00

Fotoğraflar