Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü 17-28 Ekim 2022 Tarihleri Arasında Av. Servet Örmen’e Ait Yörük Dokumalarından Oluşan Bir Koleksiyonu Bölüm Koridorunda Sergiliyor.
Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü 17-28 Ekim 2022 tarihleri arasında Av. Servet Örmen’e ait yörük dokumalarından oluşan bir koleksiyonu bölüm koridorunda sergiliyor.

Sakarya Üniversitesi, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Geleneksel Türk Sanatları Bölümü 17-28 Ekim 2022 tarihleri arasında Av. Servet Örmen’e ait yörük dokumalarından oluşan bir koleksiyonu bölüm koridorunda sergiliyor. Anadolu’nun çeşitli yörelerinden toplanan halı, kilim ve cicim dokumalarından oluşan koleksiyon 17 Ekim Pazartesi günü saat 12:00’deki açılışın ardından izleyici ile buluşacak.