Öğr. Gör. Alev Demirkesen'in “geçit ” İsimli Sergisi 7 Kasım 12.00'de Stmf Sanat Galerisinde Açılıyor!
Öğr. Gör. Alev Demirkesen'in “Geçit ” isimli sergisi 7 Kasım 12.00'de STMF Sanat Galerisinde Açılıyor!

Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Alev Demirkesen’in 07-13 Kasım 2022 tarihleri arasında Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Sanat Galerisi’nde açılacak olan “Geçit” adlı kişisel sergisinde kırka yakın eser sergilenecektir.

Sergide çini, kalemişi, minyatür sanatlarında klasik değerlere sadık kalınarak özgün ve çağdaş çalışılmalara yer verilmiştir. Sanatçı ata sanatını özümleyerek geçmişe saygıyı yaşamayı ve yaşatmayı hedeflemiş olup, çok sevdiği akademik kurumunda kıymetli akademisyen ve öğrencileri ile eserlerini paylaşmaktan onur duymaktadır.

Sergi açılışı 7 Kasım 12.00'de STMF Sanat Galerisinde yapılacaktır.