Ana Sayfa
Duyurular
"özel Değerler" Sergisi Stmf Sanat Galerisinde Açıldı!

"Özel Değerler" Sergisi STMF Sanat Galerisinde Açıldı!

SAÜ Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sanat Galerisinde 05Aralık 2022 tarihinde açılan "Özel Değerler"  sergisi, İlkem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Zeynep Çavdar Kaleli’nin, Sosyal Sorumluluk ve Farkındalık Projesi kapsamında 20-21 Ekim / 2-3 Aralık 2022 tarihleri aralığında, her yaş grubunda farklı gelişen çocuklar ve ailelerinin yardımıyla gerçekleştirilen kâğıt yapımı, batik ve dokuma atölye çalışmalarını kapsamaktadır.

Serginin açılışını STMF Dekanı Prof. Dr. Tahsin Turgay’ın yaptığı sergiye İlkem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurum Müdürü İlke Erdaş, Maltepe Kent Konseyi Engelliler Meclis Üyesi Hayat Baysaling, Maltepe Kent Konseyi Engelliler Meclis Üyesi Yılmaz Okutan, Kurum Psikoloğu Merve Taşköprü, sergi kapsamında eserleri olan öğrenciler, Öğr. Gör. Zeynep Çavdar Kaleli, Dekan Yardımcıları Doç. Mesude Hülya Doğru, Dr. Öğr. Üyesi Dicle Öney, Fakültenin Hocaları, öğrencilerinin ve farklı şehirlerden misafirler katıldı. 

Açılış konuşmalarını Prof. Dr. Tahsin Turgay, Öğr. Gör. Zeynep Çavdar Kaleli, İlkem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurum Müdürü İlke Erdaş ve Maltepe Kent Konseyi Engelliler Meclis Üyesi Yılmaz Okutan’ın yaptığı sergi açılışı sonrası eserlerin üretimleri sırasında gerçekleştirilen çekimlerden oluşan video ilgi ile izlendi.