Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğrencimiz Havva Evci'nin Dr. Öğr. Üyesi Semih Oduncu Danışmanlığında Yaptığı Afiş Tasarımı Ucla Tarafından Düzenlenen Diversity (çeşitlilik) İsimli Poster Yarışmasında İlk 100 Finalist Arasında!
Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencimiz Havva Evci'nin Dr. Öğr. Üyesi Semih Oduncu danışmanlığında yaptığı afiş tasarımı UCLA tarafından düzenlenen Diversity (Çeşitlilik) isimli poster yarışmasında ilk 100 finalist arasında!

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 3. sınıf öğrencimiz Havva Evci, Proje Tasarımı dersi kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Semih Oduncu danışmanlığında yaptığı afiş tasarımı ile University of California Los Angeles (UCLA) tarafından düzenlenen Diversity (Çeşitlilik) isimli poster yarışmasında ilk 100 finalist arasına girmeyi başardı.  Öğrencimizi göstermiş olduğu bu başarıdan dolayı kutluyor ve final yolunda başarılar diliyoruz.
Seçilen eserleri görmek için: