Geleneksel Türk Sanatları Yüksek Lisans Öğrencisi Merve Keskin’in ‘yeniden Doğuş’ İsimli Kişisel Sergisi
Geleneksel Türk Sanatları Yüksek Lisans Öğrencisi Merve Keskin’in ‘Yeniden Doğuş’ İsimli Kişisel Sergisi

Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Geleneksel Türk Sanatları yüksek lisans öğrencisi Merve Keskin’in ‘Yeniden Doğuş’ isimli kişisel sergisi 17 Nisan 2023 günü saat 12.00’da Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sanat Galerisinde ziyaretçilerine kapılarını açıyor. Sergide öğrencinin yüksek lisans döneminde yaptığı çini, minyatür, mozaik, vb. eserlere yer verilmiştir.