Duyurular
SAÜ Stmf Resim Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Füsun Çağlayan ve Dr. Öğr. Üyesi Şirin Yılmaz İle Öğrencilerinin “mekanın Hafızası / Mekanın Çöküşü” İsimli Karma Sergisi 8 Mayıs 12.00'da Stmf Sanat Galerisinde Açılıyor!
SAÜ STMF Resim Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Füsun Çağlayan ve Dr. Öğr. Üyesi Şirin Yılmaz ile öğrencilerinin “Mekanın Hafızası / Mekanın Çöküşü” isimli karma sergisi 8 Mayıs 12.00'da STMF Sanat Galerisinde açılıyor!

Sakarya Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Füsun Çağlayan ve Dr. Öğr. Üyesi Şirin Yılmaz ile öğrencilerinin “Mekanın Hafızası / Mekanın Çöküşü” isimli karma sergisi 8 Mayıs 12.00'da STMF Sanat Galerisinde açılıyor!