Ana Sayfa
Duyurular
Sevtap Sarıca’nın İllüstrasyonlarının Sergileneceği “perdenin Ardındaki Hikayeler” İsimli Kişisel Sergisi 20 Aralık 2023 Tarihinde Açılıyor!

Sevtap Sarıca’nın İllüstrasyonlarının Sergileneceği “Perdenin Ardındaki Hikayeler” İsimli Kişisel Sergisi 20 Aralık 2023 Tarihinde Açılıyor!

Karanlık fikirlerle beslenen çocuklar şimdi büyüdüler ve yeni karanlıklara sebep olmaktalar. Bu karanlığın simsiyah bir perde gibi etrafımızı sardığı bu günlerde, çocuklara bu karanlığın ardında hala umudun, renklerin ve güzelliklerin var olduğundan bahsetmek hepimizin borcudur. Daha aydınlık bir geleceği inşa etmek bugünün çocuklarını umut ve renk dolu hikayelerle beslemekle mümkün... Bir siyah perde aralayıp hikayelerin renklerini paylaşmak amacıyla düzenlenecek olan Sevtap Sarıca’nın illüstrasyonlarının sergileneceği “Perdenin Ardındaki Hikayeler” isimli kişisel sergisi 20-25 Aralık 2023 tarihleri arasında Sakarya Ofis Sanat Merkezi’nde ziyarete açık olacaktır. Sergi açılışı 20 Aralık 2023 Çarşamba günü saat 15.00’te gerçekleşecektir.

Fotoğraflar