Sakarya Üniversitesi 2023-2024 Bahar Yarıyılı Akademik Açılışı ve Akademik Ödül Töreni Gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi 2023-2024 Bahar Yarıyılı Akademik Açılışı ve Akademik Ödül Töreni, Turgut Özal Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programın ödül takdiminde Eğitim Öğretim, Sanat, Yayın Performans, Proje Performans, İş Birliği, Girişimcilik ve Uluslararası Etki dallarında toplamda 7 farklı alanda akademisyenlere ödüller verildi. Fakültemiz Mimarlık Bölümü'nde Prof. Dr. Tahsin Turgay Yayın Performans Alanında, Uluslararası Etki Alanında ve işbirliği Alanında, Fakültemizin Seramik ve Cam Bölümü'nde Dr. Öğr. Üyesi Pınar Güzelgün Hangün Sanat Alanında Üstün Başarı Ödülü aldı. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.