Kadın&renk; Konulu Sergi SAÜ Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sanat Galerisi’nde Açıldı.
Kadın&Renk; Konulu Sergi SAÜ Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sanat Galerisi’nde Açıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile hazırlanan Kadın&Renk konulu sergi SAÜ Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sanat Galerisi’nde 6 Mart 2024 tarihinde saat 13.00’de açıldı. Sergi açılışını SAÜ Rektör yardımcısı Prof. Dr. Özer Köseoğlu ve Fakülte Dekanı Prof. Dr. Tahsin Turgay’ın yaptığı sergiye sergi katılımcısı olan öğretim elemanları, öğrenciler katıldı. Her eserin sanatçısı tarafından takdim edildiği ve yoğun bir ilginin olduğu sergi 15 Mart 2024 tarihine kadar izlenebilir.